Skip to content

Straler (Glasparel en water)

Bergeijk, Noord-Brabant, NederlandProductie

Functieomschrijving

Jouw rol:

Als straler ben jij binnen RVS Finish verantwoordelijk voor het stralen van veel verschillende metaalproducten en constructies. Met jouw technische kennis voer jij de werkopdrachten uit van onze klanten en volg jij de instructies om tot een goed product te komen. Hierbij is kwaliteit en nauwkeurigheid een belangrijk onderdeel.


Wanneer het product door jou is gestraald naar de wensen van de klant, zorg jij samen met de logistiek medewerker ervoor dat het product wordt afgeleverd. Ook zorg jij voor een schone werkplek en denk jij aan de veiligheid van jezelf en die van je collega’s.Over ons bedrijf:

RVS Finish heeft alle expertise in huis op het gebied van het nabehandelen van RVS producten. Wij leveren diensten van zeer hoge kwaliteit en zijn daarmee een partner die voldoet aan alle eisen en normeringen die worden gesteld aan oppervlaktebehandeling, waaronder de eisen binnen de voedingsmiddelen-, famaceutische- en hightechindustrie.


RVS Finish groeit al jaren. Niet omdat wij daar heel erg mee bezig zijn, maar omdat wij ons werk zo goed doen dat onze klanten steeds meer werk bij ons neerleggen. Om dit zo te houden zijn wij continu bezig met het optimaliseren van processen en het verhogen van de kwaliteit. Dit kan alleen maar als wij hier met het hele team mee bezig zijn. Met 20 gemotiveerde medewerkers zijn wij iedere dag bezig om een perfect product af te leveren. Alles voor een tevreden klant!


Kijk voor meer informatie op www.rvsfinish.nl


RVS Finish biedt:

  • Alles wat jij nodig hebt om je werk goed te kunnen doen. En kan het nog beter, sneller of makkelijker? Vertel het ons en we gaan er samen naar kijken;
  • Een hecht team met korte lijntjes;
  • Een warme werkomgeving met fijne collega’s. Alles wat je van een Brabants bedrijf kunt verwachten;
  • Mooie secundaire arbeidsvoorwaarden en een goed salaris volgens het CAO Klein Metaal, waaronder serieuze ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden.

Vereisten

Jouw profiel:

  • Je voelt je thuis in een productieomgeving en affiniteit met metaalbewerking;
  • Je hebt oog voor detail en werkt nauwkeurig;
  • Je maakt graag deel uit van een team waarin eerlijk en direct met elkaar wordt gecommuniceerd;
  • Je beheerst de Nederlandse en/of Engelse taal;
  • Je wilt minimaal 4 dagen per week werken.