Skip to content

Slijper

Bergeijk, Noord-Brabant, NederlandProductie

Functieomschrijving

Jouw rol:

Meteen eer van je werk, want het resultaat is direct zichtbaar. Als Slijper bij RVS Finish werk je aan veel verschillende RVS producten en onderdelen. Dit kan zijn voor de chemische- of voedingsmiddelenindustrie, maar je werkt ook aan beugels van pretpark attracties. Iedere dag is anders en ieder product heeft weer eigen uitdagingen.


Het belangrijkste is dat de producten de ruwheid hebben die met de klant is afgesproken. En als ze in het zicht komen dan moet het er natuurlijk ook voortreffelijk uitzien. Daarom vinden wij het belangrijk dat alle collega’s oog hebben voor kwaliteit en meedenken over verdere verbeteringen binnen ons bedrijf.


Heb je nog geen ervaring, maar lijkt dit mooie ambacht je wel wat? Gewoon solliciteren, want wij leren je graag de kneepjes van het vak!

Over ons bedrijf:

RVS Finish heeft alle expertise in huis op het gebied van het nabehandelen van RVS producten. Wij leveren diensten van zeer hoge kwaliteit en zijn daarmee een partner die voldoet aan alle eisen en normeringen die worden gesteld aan oppervlaktebehandeling, waaronder de eisen binnen de voedingsmiddelen-, farmaceutische- en hightechindustrie.


RVS Finish groeit al jaren. Niet omdat wij daar heel erg mee bezig zijn, maar omdat wij ons werk zo goed doen dat onze klanten steeds meer werk bij ons neerleggen. Om dit zo te houden wij zijn continu bezig met het optimaliseren van processen en het verhogen van de kwaliteit. Dit kan alleen maar als wij hier met het hele team mee bezig zijn. Met 20 gemotiveerde medewerkers zijn wij iedere dag bezig om een perfect product af te leveren. Alles voor een tevreden klant!


Kijk voor meer informatie op www.rvsfinish.nl


RVS Finish biedt:

 • Alles wat jij nodig hebt om je werk goed te kunnen doen. En kan het nog beter, sneller of makkelijker? Vertel het ons en we gaan er samen naar kijken;
 • Een hecht team met korte lijntjes. We staan voor elkaar klaar en zien ons werk als een teamprestatie;
 • Een warme werkomgeving met fijne collega’s. Alles wat je van een Brabants bedrijf kunt verwachten;
 • Regelmatig gezellige borrels en uitstapjes waar ook de collega's van zusterbedrijf RVS Clean bij aansluiten;
 • Mooie secundaire arbeidsvoorwaarden en een goed salaris volgens het CAO Klein Metaal, waaronder serieuze ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden.

Vereisten

Jouw profiel:

 • Je voelt je thuis in een productieomgeving en hebt affiniteit met metaalbewerking;
 • Jouw motto: het kan altijd beter;
 • Je hebt oog voor detail en werkt nauwkeurig;
 • Je maakt graag deel uit van een team waarin eerlijk en direct met elkaar wordt gecommuniceerd;
 • Je beheerst de Nederlandse en/of Engelse taal;
 • Je wilt minimaal 4 dagen per week werken.

of